tisdag 23 november 2010

Om maten


Man blir dum av fett och GI står det nu på en kvällstidningslöpsedel. Tidigare har vi fått veta att man blir smal av GI och fet av kolhydrater. Ska man alltså välja mellan att vara smart och fet å ena sidan eller dum och smal? För min del tror jag att man blir dum av att läsa kvällstidningar.

3 kommentarer:

  1. När jag läste första raden så hade jag bestämt mig för att skriva exakt det som du skrev i sista meningen!!

    Dessa avarter till dyngspridare har jag bojkottat i flera år nu. Jag köper dem inte (ber dörrförsäljarna att aldrig mer ringa på hos oss), jag klickar inte på länkar till dem (vill inte bidraga med banner fees) och jag klarar för det mesta att undvika deras löp på väggarna i byn. Jag hann inte avstå från att se din bild här...kalla det för ett olycksfall i bojkottarbetet.

    Deras arbetsplatser är fyllda av fördummade journalistwannabees och deras ledning är ett skrupulöst och ynkligt pack.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle kanske inte uttrycka mig så drastiskt. Der var nog 40 år sedan jag sist köpte en kvällstidning men jag brukar roa mig med att titta på löpsedlarna. Ofta förstår jag överhuvud taget inte vad de talar om. Men löpet innehåller ju aldrig riktiga nyheter, det är alltid ett försök till bondfångeri, att lura de godtrogna att köpa lösnummer.

    Beträffande dumhet, så gillar jag den här skånehistorien (nyligen aktuell):

    "Det sägs att gäss är dumma, men det tycker inte jag".
    "Jaså? Varför inte det?
    "Igår åt jag gås, och den var inte alls dum".

    SvaraRadera
  3. Där ser du! Du kom med ytterligare en negativ parameter;) "Bondfångeri". Håller med om det.

    Jag uttrycker, rakt över disk, hur jag upplever de två tabloiderna. Kan inte hitta något annat positivt än att ett antal människor uppbär lön och inte belastar välfärdssystemen.

    SvaraRadera